Casa Impiana

2023 | Majalah Impiana

CASA IMPIANA yang diserikan dengan SK Magic merupakan satu program dekorasi yang akan memaparkan keunikan dan keindahan rumah cetusan idea pemiliknya sendiri. Dihoskan oleh Marsha Milan bersama tuan rumah yang akan berkongsi rahsia mencantikkan rumah dari segi idea, petua dan impian citarasa peribadi.

5 EPISOD

Wah! Macam mana pula dengan dekorasi yang berkonsepkan gaya Moden Kontemporari dan Industrial Raw ini pula? Adakah ia tampak lebih menarik dan menawan untuk dekorasi hiasan dalaman rumah? Kalau anda ingin tahu, jangan lupa untuk saksikan rancangan CASA IMPIANA yang dibawakan oleh SK magic Malaysia

Untuk episod ketiga rancangan CASA IMPIANA yang dibawakan oleh SK magic Malaysia akan mempersembahkan dekorasi gaya Rustic dan Modern Balinese pula! Adakah Triple Care Dishwasher dari SK magic tampak lebih menarik dan menawan untuk digabung bersama hiasan dalaman rumah ?

Dekorasi yang berkonsepkan gaya Tropical Minimalist dan Moden Kontemporari akan dipertonton dalam rancangan CASA IMPIANA episod minggu ini, jangan lupa untuk menyaksikan keindahan dekorasi untuk episod 4 menerusi rancangan CASA IMPIANA yang dibawakan oleh SK magic.