Nak tengok konten? Kami ada di   
Nak tengok konten? Kami ada di   

Tahu Ke Tidok

2024 | Astro Oasis

Pastinya anda tidak akan kering gusi menonton telatah dan lawak-lawak mereka, ketika menjawab soalan-soalan yang diajukan. Tahu Ke Tidok: Celik Agama, 7.30 malam hanya di Astro Oasis.

ONGOING

10 EPISOD

Tahu Ke Tidok EP01

Rancangan ”Gameshow” genre komedi yang tersendiri dan tak kering gusi penonton dengan lawak jenaka dari peserta di samping perkongsian ilmiah termasuk soalan-soalan asas agama.

Episod minggu ini bakal menampilkan Keanu Azman, Roy Azman dan pelakon Erynne Erynna sebagai tetamu jemputan. Pasti anda tidak akan kering gusi melihat telatah mereka ketika menjawab soalan-soalan yang diajukan.

Gandingan trio yang belum pernah kita lihat sebelum ini , apa akan jadi jika kita kumpulkan mereka semua di dalam sebuah gameshow islamic? Bersama Catriona Ross , Zalif Sidek dan Hairi Safwan bersoal jawab mengenai topik topik Islam

Episod minggu ini bakal menampilkan Muna Bella, Harris Annuar dan penyanyi Waheeda yg dh lama tak muncul di kaca Televisyen. Topik yang akan dibincangkan pada episod kali ini adalah mengenai Tajwid & Bacaan Al-Quran. Nak tahu sama ada mereka ni boleh jawab atau tidak, jangan terlepas utk menonton ok…

Tahu Ke Tidok EP05

Episod minggu ini menampilkan Aiman Tino, DJ Falyq dan Raja Azura yang tak pernah berhenti berceloteh. Topik yg akan dibincangkan untuk episod kali ini adalah mengenai Sirah & Sejarah Islam.
Mampukah selebriti jemputan minggu ini, menjawab soalan-soalan yg diajukan?

Tahu Ke Tidok EP06

Tahu Ke Tidok EP07

Episod ketujuh Tahu Ke Tidok: Celik Agama, akan membawakan topik berkenaan Haji & Umrah. Untuk episod kali ini, tetamu jemputan akan disajikan dengan pelbagai soalan yang menarik. Menampilkan Ammar Titan, Ebby Yus & Anas Ridzuan sebagai tetamu jemputan untuk minggu ini. Nak lihat bagaimana mereka menjawab soalan-soalan yang di ajukan oleh PU Amin?

Tahu Ke Tidok EP08

Tahu Ke Tidok EP09

Alkisah episod yang kesembilan Tahu Ke Tidok : Celik Agama yang mengupas soalan soalan berkaitan Perkahwinan. Mampukah Sarah Suhairi, Yusof Bahrin & Has Arteh menjawab soalan-soalan berkaitan alam rumahtangga ini?

Tahu Ke Tidok EP10

Pejam celik Episod yang terakhir iaitu Episod yang kesepuluh Tahu Ke Tidok : Celik Agama Musim ke-3 yang akan melabuhkan tirai, topik yang akan di sajikan adalah Kesenian Dalam Islam. Agak-agak Amira Othman, Radin & Ikhmal Nour mampu untuk berentap dengan soalan soalan yang di ajukan?